Ordförande har ordet

Hej i Sommarvärmen!

Tauris, Galileo, annat, mm.Detta har vi just nu (Torsdag 10/5 11:05), Vi kommer att använda Taurisprogrammet som bas för största delen av vår duvhantering, det vill säga inmatning som vanligt, lägga in alla tävlande duvor, lägga in Ungar, registrera tävling, bryta tävling, skriva ut listor.

Sen kommer vi att få ett program som skall installeras på den dator man använder sitt Taurisprogram på, som automatiskt letar fram i bakgrunden den tävlingsfilen som är aktuell för tillfället.

Vi skall således spara tävlingsfilen från Tauris enheten till datorn via taurismenyn “ta emot tävlingsdata” som sen lägger en fil i programmet under katalogen race i taurisprogrammet.

Sen kommer jag att köra resultaten på nätet tillsammans med system tillverkaren i början och resultaten kommer sen finnas på en egen resultatsida.
Detta kommer att likna det “norska systemet”för dom som känner till det, vad eller vilken statistik vi kommer att få ut av programmet vet jag själv inte just nu.
Nu i helgen skall vi testköra detta nya, men jag har inte fått något program ännu, så det blir snabba ryck i nästa vecka.

Vi kommer att behöva ha en genomgång nästa vecka kanske Onsdag, men vet inte detta ännu då det inte kommit något program ännu och jag måste kolla av med jobbet, men hör av mig så fort besked finns.

Tills vidare är det bara att lägga in medlemmars duvor i Tauris som vanligt, VBF ringar lägger vi in som klubb 99 alltså  S-99-2018-1234, detta gäller nyregistreringar och man behöver inte göra om det som redan finns, om det ändå skall registreras om i enheten lägger man naturligtvis in VBF som klubb 99 oavsett år.

Ha det skönt i sommarsolen !

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close